ممنوعیت حضور دانشجویان واکسن نزده در کلاس به دانشگاهها ابلاغ شد.
موضوع: حوزه ریاست
تاریخ : 0/09/02

ممنوعیت حضور دانشجویان واکسن نزده در کلاس به دانشگاهها ابلاغ شد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم گفت: دانشجوی واکسینه نشده حق حضور در دانشگاه را ندارد، دانشگاه ها باید از واکسیناسیون دانشجویان اطمینان حاصل کنند.

محمد رضا آهنچیان درباره ابلاغیه وزارت علوم به دانشگاه‌ها مبنی بر جلوگیری از حضور دانشجویان واکسینه نشده در دانشگاه‌ها گفت: وزارت علوم دانشگاه‌ها را مکلف کرده است که از واکسیناسیون جامعه دانشگاهی شامل دانشجویان اطمینان کسب کنند، سپس اجازه حضور در محل آموزش را بدهند.به سخن دیگر دانشجوی واکسینه نشده حق حضور در دانشگاه را ندارد.

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم نیز در این خصوص گفت: در مصوبه ستاد کرونای وزارت علوم آمده است که دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند باید واکسینه شده باشند. در نامه‌هایی هم که به دانشگاه‌ها ارسال شده بر این موضوع تاکید شده و دانشگاه‌ها موظف هستند که بر اساس آن عمل کنند.
@SNNuni