قابل توجه کليه دانشجويان محترم متقاضی وام شهریه دانشجویی
موضوع: امور دانشجویی, وام
تاریخ : 0/08/05

قابل توجه کليه دانشجويان محترم متقاضی وام شهریه دانشجویی :

حاج جباری: علت تاخیر در ابلاغ بخشنامه وام‌های دانشجویی / شروع ثبت‌نام‌ها از هفته آینده

صمد حاج جباری، معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص زمان ابلاغ بخشنامه وام‌های دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰ گفت: به دلیل جابه جایی‌های صورت گرفته در صندوق رفاه، ابلاغ بخشنامه وام‌های دانشجویی به تاخیر افتاد.

وی افزود: تلاش ما این است که پس از برگزاری جلسه با رئیس جدید صندوق تصمیمات نهایی گرفته شود و تا پایان هفته و نهایتا تا ۱۰ آبان ماه بخشنامه به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.

حاج جباری خاطرنشان کرد: پس از ابلاغ بخشنامه، دانشجویان می‌توانند برای ثبت نام وام‌های نیمسال اول در سامانه صندوق رفاه دانشجویان اقدام کنند.

لذا به محض دریافت اطلاعات وام های جدید سال تحصیلی ۱۴۰۰ از صندوق رفاه ، به اطلاع دانشجویانی محترم خواهد رسید .

جهت کسب اطلاعات در خصوص امور طرح پایش ، خوابگاه و .... به آی دی تلگرام
@toos_student
 و جهت کسب اطلاعات و هماهنگی در خصوص امور وام های دانشجویی به آی دی تلگرام
@Toos_vam
پیام داده و منتظر دریافت پاسخ خود باشید .

(روابط عمومی و امور دانشجويي موسسه آموزش عالي توس)