اطلاعیه مهم ثبت اطلاعات واكسيناسيون دانشجویان
موضوع: حوزه ریاست
تاریخ : 0/08/13

اطلاعیه مهم ثبت اطلاعات واكسيناسيون دانشجویان :

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی :

با عنایت به بخشنامه های دریافتی از وزارت علوم و احتمال بازگشایی و ازسرگیری کلاس های حضوری و همچنین برگزاری حضوری امتحانات ترم جاری، کلیه دانشجویان گرامی موسسه توس که تاکنون نسبت به انجام واکسیناسیون اقدام نموده اند و فایل کارت واکسن دوز اول یا هر دو دوز خود را از سامانه

salamat.gov.ir

دریافت نموده اند، لازم است پس از نصب اپلیکیشن اندرویدی سامانه واکسیناسیون فوق بر روی گوشی خود، اطلاعات مورد نیاز و تصویر کارت واکسن خود را نهایتاً تا پایان روز پنجشنبه 27 آبان ماه در این سامانه بارگذاری نمایند.

دریافت نرم افزار سامانه واکسیناسیون

در صورت بروز مشکل در زمان نصب نرم افزار، فقط تصویر کارت واکسن را به واتساپ یا تلگرام شماره روابط عمومی موسسه ارسال نمایند
09028171856

ضمنا آن دسته از دانشجویانی که هنوز واکسیناسیون را انجام نداده اند، الزامی است که حتما در اسرع وقت نسبت به انجام آن اقدام نمایند، در غیر اینصورت هرگونه عواقب ناشی از عدم انجام واکسیناسیون بر عهده دانشجو می باشد.

(روابط عمومی و واحد آموزش موسسه آموزش عالی توس)