"اطلاعیه آئین نامه برگزاری امتحانات آنلاین نیمسال دوم 1400-1399 "
موضوع: آموزش
تاریخ : 0/03/24

#اطلاعیه_آئین_نامه_برگزاری_امتحانات_آنلاین نیمسال دوم 1400-1399 "

دانشجوی گرامی، با سلام :
به اطلاع می‌رساند کلیه امتحانات پایان‌ترم در سامانه LMS برگزار میگردد خواهشمند است به ترتیب زیر اقدام نمائید:

☡ مطابق دستورالعمل و فیلم آموزشی شرکت در کلاسها و آزمون وارد سامانه LMS به نشانی VU.TOOS.AC.IR  شوید.

توجه۱: کارت ورود به جلسه آزمون را از پرتال آموزشی (که از تاریخ ۲۹خردادماه قابل دسترسی است) را مشاهده و طبق ساعت و تاریخ امتحانات در روز آزمون اقدام به ورود در سامانه LMS نمایید.

روی گزینه درس مورد نظر که می‌خواهید آزمون دهید کلیک نمائید .

به محض فرا رسیدن زمان آزمون گزینه "شرکت در آزمون " نمایش داده می شود .روی آن کلیک نمائید. پنجره ای باز می‌شود که مجدد جهت شروع آزمون روی گزینه "شرکت در آزمون " کلیک  نمائید .

صفحه سوالات بر طبق تنظیمات استاد هر درس ، برای شما نمایش داده می‌شود .
بسته به نوع سوالات طرح شده ممکن است نوع سوال تشریحی ، چهار گزینه‌ای ، محاسباتی ، صحیح و غلط و ... باشد .

در بعضی سوالات بسته به تنظیمات استاد درس امکان ارسال فایل ، عکس و ... وجود دارد.
پس از پاسخ به تمام سوالات و کلیک بر روی گزینه "اتمام آزمون" دکمه ارسال پاسخنامه و اتمام آزمون را کلیک نمایید.

تذکر۱ : قبل از هر امتحان نسبت به میزان حجم اینترنت موجود اطمینان حاصل نمائید تا در حین امتحان دچار قطعی نشوید .

تذکر۲ : حضور و غیاب توسط اداره آموزش صورت می‌گیرد و عدم شرکت در آزمون پایانی بمنزله نمره صفر با وضعیت غیبت لحاظ خواهد گردید.

چنانچه در اواسط امتحان به دلیل قطعی اینترنت یا تمام شدن حجم آن با مشکل مواجه شدید از محیط آزمون خارج نشوید که پس از اتصال بتوانید ادامه آزمون را انجام دهید.

در صورتیکه یکبار آزمون را به پایان برسانید و زمان باقیمانده داشته باشید و مجدداً وارد آزمون شوید این امر بمنزله تقلب و تخلف محسوب می‌گردد.

در زمان مقرر که از طرف استاد محترم در نظر گرفته شده است نسبت به ارسال پاسخنامه اقدام فرمایید.

تذکر۳: در صورتیکه دانشجو بدلیل قطعی برق در ساعت و روز امتحان نتواند در آزمون شرکت نماید در خصوص امتحان مجدد به نحو مقتضی(ارائه مدارک و مستندات) اطلاع‌رسانی می‌گردد.

در صورت بروز مشکل در حین آزمون می‌توانید با شماره تلفن‌های زیر ارتباط گیرید: (واتساپ - تلگرام - پیامک - تماس)

آقای چوبینه.  09155049928
خانم عدالتیان.  09381668255