هفتمین جشنواره مسیرخوشبختی
موضوع: امور فرهنگی, امور دانشجویی, امور دانشجویی, دانشجویی, معاونت فرهنگی, فعالیت های فرهنگی, ازدواج دانشجویی
تاریخ : 97/10/02

شرایط ثبت نام:

کلیه دانشجویان مجرد و متاهل استان خراسان رضوی،جهت انجام  #ثبت نام  وارد سایت زیر شوید.

تسهیلات:

✳️خرید لوازم خانگی با وام ۳۶ ماهه بدون پیش پرداخت مبلغ ۲۰ میلیون تومان به ازای هر نفر

نحوه استفاده از این تسهیلات

1- ابتدا باید در هفتمین جشنواره #مسیر_خوشبختی ثبت نام کنید.

(✒️ثبت نام یکی از زوجین کافیست.
✒️همه افرادی که در حال حاضر دانشجوی استان خراسان رضوی هستند میتوانند از این #تسهیلات استفاده کنند.)

2- میتوانید جهت اطلاع یافتن از وام و شرایط آن با رابط بانک" آقای مطلق" تماس حاصل فرمائید و جزییات بیشتری از این موضوع  کسب کنید.
09157075371

درصورتی که از تسهیلات وام رضایت داشتید میتوانید در ساعات اداری به دفتر ستاد ازدواج استان خراسان رضوی واقع در آدرس زیر مراجعه کنید و معرفی نامه را دریافت کنید.

مشهد،خیابان دانشگاه،روبروی دانشگاه ۱۸،ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،طبقه همکف،دبیرخانه ستاد ازدواج دانشجویی استان

@ezdevajnums

پیوست ها