مسابقه عیدانه گام دوم انقلاب

يا مقلب القلوب و الابصار          يا مدبر الليل و النهار

يا محول الحول و الاحوال          حول حالنا الي احسن الحال

با سلام و احترام

پيشاپيش حلول سال نو و بهار پرطراوت را به شما و خانواده محترمان تبريك و تهنيت عرض نموده و سالي سرشار از بركت، معنويت و سلامتي را از درگاه خداوند متعال و سبحان مسئلت مي نماييم.

ايام تعطيلات سال نو در كنار خانواده محترم و موقعيت هاي ايجاد شده در مسافرت ها و خصوصاً سفر معنوي راهيان نور، فرصت ارزشمندي است جهت شركت در اين مسابقه و ارسال پاسخ ها؛ تا هم از اجر

معنوي آن برخوردار شده باشيم و هم از جوايز بهره ببريم .اما انگيزه اصلي، حضور و همراهي در اين حركت عظيم و در راه تحقق اهداف اين نظام نام آور در جهان و تعالي و پيشرفت ايران عزيز اسلامي، خواهد بود.(انشاء الله)

آخرين مهلت ارسال پاسخ ها: ساعت12روز دو شنبه مورخ 19فروردين 1398 مي باشد.

ارسال پاسخ ها: از طريق اتوماسيون اداري به كارشناس فرهنگي خانم مروي و يا از طريق ايميل فرهنگي به آدرس farhangi@toos.ac.ir و يا از طريق تلگرام به آدرس @farhangi_toosinstitut ارسال فرماييد.

مراسم اهداي جوايز: پس از داوري و ارزيابي پاسخ ها، طي مراسم و همايش روز جانباز با حضور جمعي از جانبازان از برندگان مسابقه و نيز ايثارگرترين اساتيد و كارمندان محترم دانشگاه تقدير خواهد شد.

تاريخ برگزاري: روز جانباز و اهداي جوايز 21 فروردين سال 1398

** فايل سوالات و بيانيه گام دوم انقلاب در پيوست مي باشد.

پیوست ها

نام فایل حجم