مراسم گردهمایی دانشجویان جدید الورود
موضوع: حوزه ریاست, امور دانشجویی, دانشجویی, فعالیت های فرهنگی
تاریخ : 97/07/08

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود سال 1397

این مراسم در روز پنجشنبه مورخ 97/7/5 در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی توس با دعوت از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 98-97 برگزار گردید. در این مراسم که با استقبال خوبی از طرف دانشجویان آغاز شد ابتدا جناب آقای علی اصغر خلیل زاده امینیان ، سرپرست محترم موسسه با عرض تبریک و تهنیت شروع سال تحصیلی و ایام هفته دفاع مقدس به ایراد سخنرانی پیرامون موقعیت کنونی و آینده روشنی که برای موسسه ان شاء الله در پیش است پرداخته و پس از آن با معرفی مدیران و معاونین موسسه ، آقای دکتر هژبرالساداتی ( معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ) و سپس آقای مهندس عباسی ( مدیریت حراست ) و بعد از ایشان سرکارخانم مهندس آفرنده ( مسئول امور دانشجویی و انفورماتیک ) به ارائه نقطه نظرات و توضیحاتی در خصوص واحد موردنظر خود برای آشنایی بیشتر دانشجویان با موسسه پرداختند.
در این مراسم پس از انجام پذیرایی ، دانشجویان در چندین گروه بر اساس گروههای اموزشی تقسیم و در کلاس های مربوطه در نشستی صمیمی با مدیران گروه و اعضای هیات علمی رشته مربوطه، با ایشان و دروس در پیش رو آشنا شدند.
همچنین پس از انجام فریضه نماز جماعت ظهر، تمامی دانشجویان جدیدالورود با پذیرایی نهار مورد بدرقه قرار گرفتند و مراسم پایان یافت.