قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویان جهت استفاده از استخر آستان قدس
موضوع: حوزه ریاست, آموزش, امور فرهنگی
تاریخ : 98/11/21

قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویانی که اسامی آنها پس از تائید نهایی جهت استفاده از استخر آستان قدس ثبت نام  شدند و در لیست های پیوستی می باشد :

کلیه عزیزان می توانند در ساعات کاری ذیل به مکان مجتمع آبی موسسه تربیت بدنی آستان قدس، مراجعه و با ارائه کارت ملی خود و پرداخت شارژ اولیه به مبلغ 50 هزار تومان نسبت به تکمیل مراحل عضویت خود اقدام و در ساعات موردنظر خود از امکانات استخر آستان قدس با تخفیف 40 درصدی استفاده نمایند.
 آدرس: تقاطع چهارراه خیام و بلوار فردوسی، موسسه تربیت بدنی آستان قدس مجتمع آبی شماره 1 ( آقایان) و 2  (بانوان)

زمان مراجعه جهت شارژ و استفاده از استخر : ( بانوان : مجتمع شماره 2 =  روزهای زوج 9 الی 19:30   -  روزهای فرد  13:30  الی 19:30  -  جمعه ها  10 الی 19:30  )
( آقایان  : مجتمع شماره 1 = (صبح ها : روزهای فرد  5:30 الی 11  و روزهای زوج 9 الی 11 ) ( عصرها کل ایام هفته 14 الی 23 )  و جمعه ها 10 الی 21 )

توجه مهم :  دقت فرمائید که در زمان مراجعه اعلام فرمائید که از پرسنل موسسه آموزش عالی توس می باشید ( مشخصات اسامی لیست به آستان قدس اعلام شده است)