اطلاعیه ویژه زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ۹۸
موضوع: آموزش, امور دانشجویی
تاریخ : 98/06/17

ضمن عرض تبریک قبولی شما در موسسه آموزش عالی توس

پذیرفته شدگان محترم جهت ثبت نام می‌توانند از تاریخ شنبه ۱۳۹۸/۰۶/۲۳ لغایت یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۳۱ به اداره آموزش موسسه مراجعه نمایند.
همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تسهیلات ویژه موسسه آموزش عالی توس همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۴:۳۰ به اداره آموزش موسسه مراجعه فرمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام :

۱-ارائه اصل شناسنامه وکارت ملی
۲- تصویر ازتمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (۲ سری)
۳-عکس ۴*۳ ( ۶ قطعه )
۴-«اصل» یا «گواهی موقت» دوره کارشناسی (۱ سری تصویر آن )
تبصره: فارغ التحصیلانی که تاکنون موفق به اخذ مدرک تحصیلی خود نشده اند می بایست فرم مربوطه را تکمیل و به تایید دانشگاه محل تحصیل خود برسانند.
۵-ریز نمرات دوره کارشناسی ( برای فارغ التحصیلان کارشناسی پیوسته ) + (۱ سری تصویر آن )
تبصره: دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی که در زمان ثبت نام آزمون درحال تحصیل بوده اند، فرم تایید معدل را به تایید دانشگاه محل تحصیل خود رسانده و ارائه نمایند.
۶- ریزنمرات و اصل مدرک و یا گواهی موقت دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته)+(۱ سری تصویر آن )
۷- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را مشخص نماید.
۸-حکم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ کتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ کارمندان‌ دولت

در صورت کامل نبودن مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام ، به اداره آموزش مراجعه فرمایید.

اطلاعات بیشتر در سایت موسسه به نشانی www.toos.ac.ir قابل دسترس می باشد.