اطلاعیه مهم :   آغاز ثبت‌نام واکسیناسیون دانشجویان کلیه مقاطع
موضوع: حوزه ریاست
تاریخ : 0/06/21

اطلاعیه مهم :

آغاز ثبت‌نام واکسیناسیون دانشجویان کلیه مقاطع :

سرپرست مرکز مدیریت آمار وزارت بهداشت:
 سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان و طلاب از مورخ ۲۰ شهریور باز شده و دانشجویان زیر مجموعه وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد و طلاب حوزه‌های‌ علمیه سراسر کشور می‌توانند به سایت:
 salamat.gov.ir
مراجعه و با ورود کد ملی، تاریخ تولد و شماره همراه ثبت نام و بلافاصله زمان و مکان تزریق واکسن را انتخاب کنند.

لازم به ذکر است میزان عملی شدن این وعده وزارت بهداشت خارج از توان و مسئولیت موسسه آموزش عالی توس است.
 لذا از دانشجویان گرامی خواهشمند است هرگونه سوال، انتقاد یا پیشنهاد در مورد فرایند واکسیناسیون را با مراجع ذی ربط وزارت بهداشت مطرح نمایند و از تماس با بخش های مختلف موسسه در این مورد جدا خودداری نمایند.
شایان ذکر است لیست اسامی و کد دانشجویی تمامی دانشجویان موسسه توس به مراجع مربوطه ارسال گردیده است.

(روابط عمومی موسسه آموزش عالی توس)