اطلاعیه مهم و فوری _ واکسیناسیون دانشجویان
موضوع: حوزه ریاست
تاریخ : 0/06/17
قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی توس : به اطلاع می رساند، واکسیناسیون کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی توس، فقط در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 20 و 21 شهریور ماه در ادرس زیر انجام خواهد شد. لذا کلیه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد که هنوز کارت دانشجویی نگرفته اند ؛ روز شنبه از ساعت 10 الی 14 جهت دریافت کارت دانشجویی خود به مکان موسسه آموزش عالی توس - واحد انفورماتیک مراجعه و کارت خود را که برای انجام واکسیناسیون الزامی است، تحویل بگیرند. انجام واکسیناسیون برای تمامی دانشجویان فوق الذکر اجباری است و عواقب عدم مراجعه و عدم انجام واکسیناسیون در زمان مقرر بر عهده خود دانشجو می باشد. ضمناً برای حضور در کلاس های ترم جدید در موسسه، انجام واکسیناسیون دانشجویان این مقطع و ارائه کارت واکسیناسیون الزامی می باشد. آدرس : قاسم آباد - بلوار امامیه - سالن ورزشی شهید جوانمرد قصاب (سالن دانشکده تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی) - ساعت مراجعه از 7:30 الی 15 (همراه داشتن کارت ملی و کارت دانشجویی الزامی است) (حوزه ریاست و و روابط عمومی موسسه آموزش عالی توس)