​اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور جهت ثبت نام با سوابق تحصیلی از 15 تا 24 مرداد
موضوع: حوزه ریاست, آموزش
تاریخ : 97/05/13

به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام (داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 97 ثبت نام نموده‌اند لاکن در جلسه آزمون غایب بوده‌اند و همچنين متقاضياني كه در آزمون مذكور ثبت‌نام ننموده‌اند)، مي‌رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته براي گزينش در رشته‌هاي تحصيلي که پذيرش درآنها صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در سال 1397 (موضوع قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي مصوب 92/06/10 مجلس محترم شوراي اسلامي)، صورت می‌پذیرد منحصراً به صورت اينترنتي از روز دوشنبه مورخ 97/05/15 آغاز و در روز چهارشنبه مورخ 97/05/24 پايان مي‌پذيرد.

دفترچه راهنماي ثبت‌نام و جدول كدرشته محلهاي مربوط به پذيرش فوق از روز يكشنبه مورخ 97/05/14 بر روي پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان قرار مي‌گيرد. لذا کلیه داوطلبان و متقاضيان می‌توانند براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در روزهاي فوق به پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و پس از پرداخت هزينه ثبت‌نام به مبلغ 220.000 (دويست و بيست هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي، نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 150 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

ادامه خبر در سایت سازمان سنجش: